Hallo,
ik ben Mandy,

illustrator en zaakvoerder achter Baby in Red en gelukkige getrouwde boysmom. Heel mijn leven ben ik al een creatieve ziel en je zag me nooit zonder potlood in de hand en eigenlijk is er weinig veranderd, hihi!

Na mijn opleiding als LSO P.O. & informatica, volgde ik nog een bijkomende opleiding tot Grafisch Ontwerper en blijf ik regelmatig bijscholen, zoals bv. modeltekenlessen bij één van mijn grootste idolen Jan Bosschaert.

Mijn meest memorabele opleiding blijft toch het mentorschap bij Tom Bancroft, één van dé animatoren bij Disney.  Drie maanden lang werd ik opgeleid in ‘character design’ en in dec 2017 behaalde ik mijn certificaat. Niet alleen was deze opleiding een droom die uitkwam, het heeft me ook in korte tijd klaargestoomd tot de illustrator die ik nu ben.

– Duende – (spanish word)
The mysterious power that a work of art has to deeply move a person.

Waarom
Baby in Red

Met de komst van onze eerste kleine man vond ik in al die catalogussen nooit helemaal wat we zochten, niets wat “ons” echt weergaf. Al lachend zei mijn hubby “waarom maak je het dan zelf niet?”
En ja, zo ben ik ermee begonnen, en eigenlijk ben ik er nooit meer mee gestopt, haha!

Voor ons is een illustratie meer dan alleen een mooi beeld. Wij nemen de tijd om ‘JOUW VERHAAL’ te ontdekken en dit weer te geven in een prachtige illustratie die de essentie bevat van de emotie die je wil koesteren. Of het nu is om nieuw leven in de wereld te verwelkomen, de herinnering vast te houden of om jouw zaak een boost te geven, bij ons ben je aan het juiste adres sinds 2011!

Vanwaar de naam
'Baby in Red'?

Toen onze oudste zoon geboren was, had hij fysieke complicaties, waardoor die uuuuuren aan een stuk huilde en het enige wat we konden doen is hem troosten. Na de zoveelste ‘slaap kindje slaap’ , gooide ik het over een andere boeg en maakte ik mijn versie van één van mijn favoriete liedjes ‘lady in red’, namelijk ‘Baby in Red’.
Nadat ik begon te zingen, keek hij me aan, stopte hij met huilen en glimlachte, waarna hij zijn oogjes sloot en in slaap viel in mijn armen. Het was de eerste keer dat hij écht glimlachte naar me en ik zal dit moment nooit vergeten 🥲
En zo werd ‘Baby in Red’ de naam van mijn onderneming !

De 3 pijlers van
Baby in Red

Friends of Baby in Red

Enkele gloriemomenten

Wat wij kunnen maken
voor jou!

Volg ons op
INSTAGRAM: @babyinred_mandy FACEBOOK: @babyinred