Waarom kiezen voor een 'op maat gemaakt' geboortekaartje?

Jij past niet binnen
één vakje!

Wil je meer dan alleen een naam en een random tekeningetje? Heb je al uren gezocht in die catalogussen vol kaartjes, en toch maar niets kunnen vinden dat écht ‘jullie’ weergeeft?

Of heb je een thema in jouw hoofd, maar kan je nergens een kaartje vinden dat erop aansluit en heb je zelf niet het tekentalent om het te realiseren?

Baby in Red kan dit doen voor jou!

Overzicht
'JUST BORN'-pakketten

Geef hen een kaartje,
net zo uniek en onvergetelijk
als zij zelf zijn.”

Mijn reden waarom • Mandy Van Passel
JUST BORN 'S'-pakket

Subliem Simpel

vanaf € 369
JUST BORN 'M'-pakket

Magisch Mooi

vanaf € 569
JUST BORN 'L'-pakket

Liefdevolle Luxe

vanaf € 769

GEEN IDEE
welk pakket het beste bij je past?

Geen enkel probleem! Dit hoef je ook vooraf niet te weten bij de boeking. Tijdens de brainstorm gaan we op zoek naar wat jullie droomkaartje zal worden. Op basis daarvan kiezen we dan welk pakket het beste bij jullie past.

Ook krijg je na de brainstormmeeting altijd een gedetailleerde offerte, zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan. Valt het toch boven budget, dan kijken we samen hoe we het kunnen aanpassen om binnen budget te blijven.

Hoe gaan we te werk?

Ideale timing: vóór week 20 van de zwangerschap

Ben je zwanger en wil je graag dat we voor jullie wondertje een prachtig ‘Just Born’-pakket op maat maken? SUPER, dat willen wij ook! Boek hier met jullie ‘Just Born’-pakket via het contactformulier. Wij bevestigen uw aanvraag via email en sturen jou het online intake-formulier om al jullie input te verzamelen en sturen jou ook een link om de brainstormmeeting in te plannen.

Ideale timing: vóór week 20 van de zwangerschap

Meeste klanten hebben ongeveer een idee van wat ze willen, bv. een bepaald onderwerp of rond een bepaald thema of… Deze eerste input verzamelen we a.d.h.v. een intake-formulier met bijhorende video’s waarin ik jullie alles uitleg. Op basis van deze eerste input bereid ik dan onze eerste brainstormmeeting voor.
Heb je nog niet zo’n duidelijk idee van wat het kaartje moet zijn? Geen probleem, daarvoor ben ik er om jullie te begeleiden in dit creatieve proces 😉

Ideale timing: tussen week 20 en 24 van de zwangerschap

Daarna houden we onze brainstormmeeting, deze gebeurt meestal online (via Zoom). Hier bespreken we wat we precies kunnen/gaan doen, wat jullie mooi vinden en ook uiteraard wat niet. Door jullie reacties leer ik jullie ‘stijl’ beter kennen en komen we samen tot een ontwerp waar jullie jezelf helemaal in terug vinden. Wist je dat ik de eerste ruwe voorstelling van jullie geboortekaartje uitschets en dit LIVE met jullie deel? Zo krijgen jullie meteen een ruw beeld van jullie droomkaartje. Na de brainstormmeeting vragen we ook een voorschot van 40% van het totaal van de ontwerpkost, om jullie plek in onze productielijn te garanderen.

Ideale timing: tussen week 24 en 32 van de zwangerschap

Zodra we het voorschot hebben ontvangen, beginnen we aan het ontwerp van het kaartje zelf. Deze krijg je in 3 verschillende fases doorgestuurd (lijn, flat inkleuring & afgewerkt met shading), waartussen je telkens feedback kan geven.

Terwijl wij aan het kaartje werken, kunnen jullie rustig al beslissen welke doopsuikeruitwerking je graag wil. Heb je geen inspiratie? Geen probleem! Wij helpen je graag met al onze ervaring 🙂

Ideale timing: tussen week 32 en 36 van de zwangerschap

Zodra het geboortekaartje op punt staat, gaan we in stroomversnelling, want op enkele werkdagen tijd ontwerpen we al het bijkomende drukwerk dat je nodig hebt. Denk maar aan een sticker voor op de doopsuikerpotjes, een label om aan een zakje te hangen, een forexplaat bij de doopsuikerpresentatie, adresstickers voor op de enveloppen, enz. Het kan allemaal!

Wij zorgen ook dat alle ontwerpen ten laatste 4 weken voor de uitgerekende datum op punt staat, zodat alles meteen in productie kan gaan, stel dat jullie wondertje niet langer in de buik wil blijven 😉

Ideale timing: tussen week 36 en 38 van de zwangerschap

Het kaartje staat klaar, het bijkomende drukwerk is gedrukt, alle potjes en enveloppen zijn aangekomen, dan is het tijd om alles te assembleren.

Je kan kiezen om dit zelf te doen, of je kan beroep doen op verschillende van onze extra services (bv. assemblage, verzending na geboorte,…).

Zo staat alles klaar en kunnen jullie volop genieten van jullie onvergetelijke dag!

een cadeau voor de rest van hun leven

Boek nu jullie
'JUST BORN'-pakket !

Per maand hebben we een beperkt aantal ‘JUST BORN’-pakketten beschikbaar dat we kunnen realiseren. Wacht dus niet langer en reserveer nu jouw ‘JUST BORN’-pakket!”!

VOL = VOL!

  Last van babybuik-Brein?

  Geniet zonder zorgen!

  Bang dat je iets over het hoofd ziet? Heb je nog te veel te doen en weet je niet of je rondkomt? Of ben je zo moe en zie je het niet zitten om al die potjes te strikken?

  We zorgen niet alleen voor een onvergetelijk kaartje, maar ook voor jullie!

  Dankzij onze jaren expertise alsook onze extra services staan wij aan jullie zijde gedurende dit hele avontuur. Wij volgen het hele traject op, zodat jullie enkel moeten beslissen en wij doen de rest.

  Just Born
  EXTRA SERVICES

  DOOPSUIKER & meer

  Bij een geboortekaartje hoort natuurlijk ook een bijpassende doopsuikeruitwerking.
  Ontdek hier wat we allemaal aanbieden!

  Klanten vertellen

  Nog Vragen?
  Boek een gratis infosessie!

  Op maat

  naar eigen wens

  Met liefde gemaakt

  en dat merk je

  verzendservice

  zodat jij kan genieten van jullie moment

  een onvergetelijk cadeau

  voor jezelf en jullie wondertje

  Volg ons op
  INSTAGRAM: @babyinred_mandy FACEBOOK: @babyinred