Our 3 essentialsBij elk, en dan bedoel ik ook ELK, van onze werkjes starten we met een wit blad papier en een luisterend oor.
Pas daarna beginnen we met het creëren van jullie ontwerp, volledig naar wens. Wij vinden dat die persoonlijke details net de meerwaarde brengen. Je krijgt ook regelmatig updates over van de stand van zaken, zodat je het project mee ziet groeien.
Ons doel is jullie ‘droom’-beeld te maken, dus vinden wij het niet meer dan logisch om jullie er nauw bij te betrekken, toch?Los van alle persoonlijke details, hechten wij veel belang aan de kwaliteit van de illustraties. Iemand die het verhaal erachter niet kent, mag ook genieten, toch?

Daarom zijn wij continu bezig met het ‘oefenen’ van onze talenten.
Nieuwe opleidingen, nieuwe technieken, nieuwe concepten, ... we gaan alle uitdagingen aan en passen deze toe, zodat wij voor jullie echte kunstwerkjes maken.Wij zijn er om jullie moment net dat ietsje mooier te maken. Daarom bieden we graag die liefdevolle luxe dankzij onze service!
Ben je niet goed in stickertjes recht plakken?

Of heb je er simpelweg geen tijd voor? Of wil jij liever dat jouw partner bij jou en jullie wondertje blijft, i.p.v. naar de drukker te rijden om kaartjes op te halen en dan alles in de enveloppen te steken?
Dan staan wij graag tot jullie dienst.

WIE ben ik?

Mandy Van Passel

Ik ben gelukkig getrouwd met Arno, mama van 2 zonen en 1 harige soulmate, mijn hond Rasta. Van kinds af aan heb ik altijd getekend en gedanst en eigenlijk is er nog niet veel veranderd.

Opleiding

Mijn studies middelbaar heb ik gevolgd aan de kunsthumaniora Sint-Lucas in Antwerpen. Daarna koos ik ervoor om leerkracht secondair onderwijs te worden, met specialisatie Plastische Opvoeding en Informatica. En al deed ik dit graag, ik miste toch het ‘zelf creëren’. Daarom heb ik een bijkomende opleiding tot Grafisch Ontwerper gevolgd, en grijp ik elke tekencursus aan die mijn pad kruist, zoals bv. modeltekenlessen bij één van mijn grootste idolen Jan Bosschaert.

Mentorschap

Mijn meest memorabele opleiding waar ik het meeste van heb genoten, blijft toch het mentorschap bij Tom Bancroft, één van dé animatoren bij Disney. Het rode draakje ‘Mushu’ van Mulan is één van zijn meest gekende karakters. 3 maanden lang werd ik opgeleid in ‘character design’ in december 2017 behaalde ik mijn certificaat. Niet alleen was deze opleiding een droom die uitkwam, het heeft me ook in korte tijd me klaargestoomd tot de illustrator die ik nu ben.

Gloriemomentjes2017
Mentorschap Tom Bancroft (Disney)2017
Strip: Getekend Damiaan (met Jan Bosschaert)2018
Gabriël Prijs voor het inkleurwerk van de strip ‘Getekend Damiaan’

Collega's

Work alone and you can go fast.
Work together and you WILL go further.


Wij blijven op zoek naar Freelancers die ons willen ondersteunen tijdens de drukkere momenten. Interesse? Stuur je CV, motivatie en portfolio naar info@babyinred.be

Contact

Heb je nog vragen? Wil je een vrijblijvende offerte? Just contact me !

Contacteer me

Latest

Check out my latest posts, and don't hesitate to follow !