Just Born

Een wondertje op komst? Vind je in al die catalogussen niet wat je zoekt? Dan ben je hier aan het goede adres! Onze focus ligt op het persoonlijke karakter van de kaartjes. Jullie wondertje is immers uniek, en dat moet gevierd worden. En hoe beter dan met een origineel kaartje, dat volledig jullie weerspiegelt en dat je nergens anders zal terugvindenBenieuwd naar de prijzen? Vertel ons wat jullie idee is en wij maken een ruwe, vrijblijvende offerte op. Sowieso krijgen jullie na brainstorm-meeting steeds een vrijblijvend, gedetailleerd overzicht, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Valt het boven het budget, gaan we samen op zoek naar de beste oplossing binnen budget Hoe dan ook, alles is mogelijk en bespreekbaar!
STAP 1: VERKENNING (0 tot 20 weken)
De meeste klanten hebben min of meer een idee van wat ze willen, bv een bepaald onderwerp of rond een bepaald thema of... Op basis van deze eerste input zoek ik bestaande voorbeelden op (dus niet eigen creaties, maar beeldmateriaal ter inspiratie). Dus als je ondertussen iets ziet voorbijgaan dat je leuk vindt, hou het dan zeker opzij.

STAP 2: BRAINSTORM (tussen 20 en 25 weken)
Daarna spreken we af voor een eerste brainstormmeeting. Hier bespreken we a.d.h.v. het beeldmateriaal wat we precies kunnen/gaan doen, wat jullie mooi vinden en uiteraard ook wat niet. Door jouw/jullie reacties leer ik jullie 'stijl' beter kennen en kunnen we samen een ontwerp komen waar jullie jezelf helemaal in terug vinden. Uiteindelijk is mijn doel écht jullie droomkaartje te ontwerpen, dus ik vind het niet meer dan logisch jullie bij dit proces erg nauw te betrekken, toch?

STAP 3: RUW (tussen 25 en 30 weken)
Na deze meeting start ik met het ruwe ontwerp van het kaartje. Dit stuur ik door via mail. Tot dit punt blijft alles vrijblijvend. Ik sta erop dat elk van mijn klanten het gevoel krijgt van " Ja, DIT wordt ONS kaartje".

STAP 4: REALISATIE (tussen 30 en 35 weken)
Keuren jullie het ruwe ontwerp goed, dan ga ik (na een bijhorend vreugdedansje) verder aan het werk. Hier vraag ik een voorschot van 40% van het totaalbedrag. Dan werk ik verder aan het kaartje, alsook aan het eventueel andere drukwerk dat jullie graag hadden voorzien (naamlabeltjes, doopsuikerdoosjes, babyborrelkaartjes enz.). Wanneer alles klaar staat voor druk, factureer ik de overige 60%, zodat jullie volledig kunnen genieten van jullie kleine spruit!

STAP 5 & 6: AFWERKING & LEVERING (tussen 35 en 40 weken)
Nog een voordeel, ik ben flexibel en werk op maat. Niet alleen qua ontwerp, maar ook qua service. Ik werk samen met een geweldige drukker, die het drukwerk garandeert binnen de 48u (uitgezonderd weekends en feestdagen), wat uiteraard handig is bij een geboorte! Verder kan je het ontwerp beperken tot het geboortekaartje zelf, maar we kunnen de lijn doortrekken naar andere zaken zoals bv. de naamlabels aan de suikerbonen, de babyborrelkaartjes, bedankingskaartjes, stickers, doopsuikerdoosjes, verzending, enz. Eigenlijk de enige limiet die we hebben is onze eigen fantasie!

Contacteer ons Boek jouw gratis online infosessie
WE DO

Stappen jullie samen in het huwelijksbootje? Vind je in al die catalogussen niet wat je zoekt? Dan ben je hier aan het goede adres! Onze focus ligt op het persoonlijke karakter van de kaartjes. Jullie onvergetelijke dag is immers uniek en dat moet gevierd worden. En hoe beter dan een origineel kaartje, dat jullie volledig weerspiegelt en dat je nergens anders zal terugvinden.
Binnen de ‘We Do’ pakketten hebben we 2 takken, namelijk:GRAFISCH
Zoek je een kaartje waar je bv. werkt met een letterlogo van jullie namen? Of eenvoudige silhouetten? Of misschien 2 duimafdrukken die een hartje vormen? Dan is dit pakket voor jullie!
ILLUSTRATIEF
Zoek je een kaartje met een prachtig portret van jullie beiden? Of eerder een illustratie van die onvergetelijke reis die jullie samen hebben gemaakt? Hebben jullie al kids rondlopen en mogen die mee afgebeeld worden? Dan is dit pakket voor jullie!
Benieuwd naar de prijzen? Vertel ons wat jullie idee is en wij maken een ruwe, vrijblijvende offerte . Sowieso krijgen jullie na de brainstormmeeting steeds een vrijblijvend, gedetailleerd overzicht, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Valt het boven het budget, gaan we samen op zoek naar de beste oplossing binnen budget. Hoe dan ook, alles is mogelijk en bespreekbaar!
STAP 1: VERKENNING (voor 1 jaar voor de trouwdag)
De meeste klanten hebben min of meer een idee van wat ze willen, bv. een bepaald onderwerp of rond een bepaald thema of... Op basis van deze eerste input zoek ik bestaande voorbeelden (dus niet eigen creaties, maar beeldmateriaal ter inspiratie). Dus als je ondertussen iets ziet voorbijgaan dat je leuk vindt, hou het dan zeker opzij.

STAP 2: BRAINSTORM (tussen de 1 jaar en 6 maanden voor de trouwdag)
Daarna spreken we af voor een eerste brainstormmeeting. Hier bespreken we a.d.h.v. het beeldmateriaal wat we precies kunnen/gaan doen, wat jullie mooi vinden en uiteraard ook wat niet. Door jouw/jullie reacties leer ik jullie 'stijl' beter kennen en kunnen we samen tot een ontwerp komen waar jullie jezelf helemaal in terugvinden. Uiteindelijk is mijn doel écht jullie droomkaartje te ontwerpen, dus ik vind het niet meer dan logisch jullie bij dit proces erg nauw te betrekken, toch?
Opgelet! Bij de ‘M’ en ‘L’ pakketten is de timing ietsje anders, namelijk:
Fase 1: ‘Save the date’ (tussen de 1 jaar en de 9 maanden voor de trouwdag)
Fase 2: Huwelijksuitnodiging (tussen de 1 jaar en de 6 maanden voor de trouwdag)
Fase 3: Afwerkingsfase (tussen de 2 en 1 maand voor de trouwdag (extra meeting))

STAP 3: RUW (tussen de 6 en 5 maanden voor de trouwdag)
Na deze meeting start ik met het ruwe ontwerp van jullie kaartje. Dit stuur ik door via mail. Tot dit punt is alles vrijblijvend. Ik sta erop dat elk van mijn klanten het gevoel krijgt van “Ja, DIT wordt ONS kaartje”. Opgelet! Bij de ‘M’ en ‘L’ pakketten is de timing ietsje anders, namelijk:
Fase 1: ‘Save the date’ (tussen de 11 en de 10 maanden voor de trouwdag)
Fase 2: Huwelijksuitnodiging (tussen de 6 en de 5 maanden voor de trouwdag)
Fase 3: Afwerkingsfase (tussen de 2 en 1 maand voor de trouwdag)

STAP 4: REALISATIE (tussen de 5 en 4 maanden voor de trouwdag)
Keuren jullie het ruwe ontwerp goed, dan ga ik (na een bijhorend vreugdedansje) verder aan het werk. Hier vraag ik een voorschot van 40% van het totaalbedrag. Dan werk ik verder aan het kaartje, alsook aan eventueel ander drukwerk dat jullie graag hadden voorzien (adresstickers, enveloppen, postzegels, menukaarten, naamkaarten, enz.). Opgelet! Bij de ‘M’ en ‘L’ pakketten is de timing ietsje anders, namelijk:
Fase 1: ‘Save the date’ (tussen de 11 en de 10 maanden voor de trouwdag)
Fase 2: Huwelijksuitnodiging (tussen de 5 en de 4 maanden voor de trouwdag)
Fase 3: Afwerkingsfase (tussen de 1 maand en 15 dagen voor de trouwdag)

STAP 5 & 6: AFWERKING & LEVERING (tussen de 4 en 3 maanden voor de trouwdag)
Wanneer jullie het ontwerp goedkeuren, gaat alles naar de drukker. Ongeveer een 5-tal werkdagen later is alles klaar voor verzending. Afhankelijk van de service die jullie kiezen, kunnen jullie alles komen ophalen of doen wij dit voor jou!
Opgelet! Bij de ‘M’ en ‘L’ pakketten is de timing ietsje anders, namelijk:
Fase 1: ‘Save the date’ (rond de 9 maanden voor de trouwdag)
Fase 2: Huwelijksuitnodiging (tussen de 4 en de 3 maanden voor de trouwdag)
Fase 3: Afwerkingsfase (rond 15 dagen voor de trouwdag)

ANDERE TIMING IN GEDACHTEN?
Kan ook! Wij zijn flexibel, zolang onze productielijn het toelaat. Tijdens de brainstormmeeting bespreken we welke timing we kunnen uitwerken voor jullie pakket.

Contacteer ons Boek jouw gratis online infosessie
Party

Een verjaardag? Een jubileum? Of ga je met pensioen? Dan vieren wij dat met jou mee! Onze focus ligt op het persoonlijke karakter van de kaartjes. Jouw onvergetelijke dag is immers uniek en dat moet gevierd worden. En hoe beter dan een origineel kaartje, dat volledig jou weerspiegelt en dat je nergens anders zal terugvinden.


Benieuwd naar de prijzen? Vertel ons wat jouw idee is en wij maken een ruwe, vrijblijvende offerte . Sowieso krijg je na de brainstormmeeting een vrijblijvend, gedetailleerd overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Valt het boven het budget, gaan we samen op zoek naar de beste oplossing binnen budget. Hoe dan ook, alles is mogelijk en bespreekbaar!
STAP 1: VERKENNING (voor 6 maanden voor het feest)
De meeste klanten hebben min of meer een idee van wat ze willen, bv. een bepaald onderwerp of rond een bepaald thema of... Op basis van deze eerste input zoek ik bestaande voorbeelden (dus niet eigen creaties, maar beeldmateriaal ter inspiratie). Dus als je ondertussen iets ziet voorbijgaan dat je leuk vindt, hou het dan zeker opzij

STAP 2: BRAINSTORM (tussen de 6 maanden en 5 maanden voor het feest)
Daarna spreken we af voor een eerste brainstorm-meeting. Hier bespreken we a.d.h.v. het beeldmateriaal wat we precies kunnen/gaan doen, wat jullie mooi vinden en uiteraard ookwat niet. Door jouw/jullie reacties leer ik jullie stijl beter kennen en kunnen we samen tot een ontwerp komen waar jullie jezelf helemaal in terug vinden. Uiteindelijk is mijn doel écht jullie droomkaartje te ontwerpen, dus ik vind het niet meer dan logisch jullie bij dit proces erg nauw te betrekken, toch?
Opgelet! Bij de ‘M’ en ‘L’ pakketten is de timing ietsje anders, namelijk:
Fase 1: Uitnodiging (tussen de 6 maanden en de 5 maanden voor het feest)
Fase 2: Afwerkingsfase (tussen de 2 en 1 maand voor het feest)

STAP 3: RUW (tussen de 5 en 4 maanden voor het feest)
Na deze meeting start ik met het ruwe ontwerp jullie kaartje. Dit stuur ik door via mail. Tot dit punt blijft alles vrijblijvend. Ik sta erop dat elk van mijn klantjes het gevoel moeten hebben van ' Ja, DIT wordt ONS kaartje'. Opgelet! Bij de ‘M’ en ‘L’ pakketten is de timing ietsje anders, namelijk:
Fase 1: Uitnodiging (tussen de 6 en de 5 maanden voor het feest)
Fase 2: Afwerkingsfase (tussen de 2 en 1 maand voor het feest)

STAP 4: REALISATIE (tussen de 4 en 3 maanden voor het feest)
Keuren jullie het ruwe ontwerp goed, dan ga ik (na een bijhorend vreugdedansje) verder aan het werk. Hier vraag ik een voorschot van 40% van het totaalbedrag. Dan werk ik verder aan het kaartje, alsook aan eventueel ander drukwerk dat jullie graag hadden voorzien (adresstickers, enveloppen, postzegels, menukaarten, naamkaarten, enz.).
Opgelet! Bij de ‘M’ en ‘L’ pakketten is de timing ietsje anders, namelijk:
Fase 1: Uitnodiging (tussen de 5 en de 4 maanden voor het feest)
Fase 2: Afwerkingsfase (tussen de 1 maand en 15 dagen voor het feest)

STAP 5 & 6: AFWERKING & LEVERING (3 maanden voor het feest)
Wanneer jullie het ontwerp goedkeuren, gaat alles naar de drukker. Ongeveer een 5-tal werkdagen later is alles klaar voor verzending. Afhankelijk van de service die jullie kiezen, kunnen jullie alles komen ophalen of doen wij dit voor jou!
Opgelet! Bij de ‘M’ en ‘L’ pakketten is de timing ietsje anders, namelijk:
Fase 1: Huwelijksuitnodiging (3 maanden voor het feest)
Fase 2: Afwerkingsfase (rond 15 dagen voor het feest)

ANDERE TIMING IN GEDACHTEN?
Kan ook! Wij zijn flexibel, zolang onze productielijn het toelaat. Tijdens de brainstormmeeting bespreken we welke timing we kunnen uitwerken voor jullie pakket.

Contacteer ons Boek jouw gratis online infosessie
KERSTKAARTEN

Onze focus ligt op het persoonlijke karakter van de kaartjes én dat is bij kerstkaartjes minstens evenzo. Een nieuw jaar moet gevierd worden en hoe beter dan met een origineel kaartje, dat jullie volledig weerspiegelt en dat je nergens anders zal terugvinden.

PRIJS

De prijs is erg afhankelijk van elk ontwerp en berekenen we op basis van hoeveel werkuren we denken dat erin zullen kruipen. Zo zal een geschetst portret van jullie poes minder werkuren in beslag nemen dan een heel ingekleurd familieportret van 5 personen. Vertel ons wat jouw idee is en wij maken een ruwe, vrijblijvende offerte . Sowieso krijg je na de brainstorm-meeting steeds een vrijblijvend, gedetailleerd overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Valt het boven het budget, gaan we samen op zoek naar dé beste oplossing binnen budget. Hoe dan ook, alles is mogelijk en bespreekbaar!

RESERVATIE IS EEN MUST!

De oplage van kerstkaartjes is altijd gelimiteerd. Eens die vol zit, zal je helaas een jaartje moeten wachten. Dus had je graag een kerstkaartje door ons gemaakt, reserveer vandaag nog (link naar contactonderdeel). Wij bevestigen jullie aanvraag en contacteren jullie dan weer in augustus om af te spreken voor het brainstormmoment.
STAP 1: VERKENNING (van jan t.e.m.augustus )
De meeste klanten hebben min of meer een idee van wat ze willen, bv. een bepaald onderwerp of rond een bepaald thema of... Op basis van deze eerste input zoek ik bestaande voorbeelden (dus niet eigen creaties, maar beeldmateriaal ter inspiratie). Dus als je ondertussen iets ziet voorbijgaan dat je leuk vindt, hou het dan zeker opzij

STAP 2: BRAINSTORM (september)
Daarna spreken we af voor een online brainstormmeeting. Hier bespreken we a.d.h.v. het beeldmateriaal wat we precies kunnen/gaan doen, wat jullie mooi vinden en uiteraard ook wat niet. Door jouw/jullie reacties leer ik jullie stijl beter kennen en kunnen we samen tot een ontwerp komen waar jullie jezelf helemaal in terugvinden. Uiteindelijk is mijn doel écht jullie droomkaartje te ontwerpen, dus ik vind het niet meer dan logisch jullie bij dit proces erg nauw te betrekken, toch?

STAP 3: RUW (tussen september en oktober)
Na deze meeting start ik met het ruwe ontwerp jullie kaartje. Dit stuur ik door via mail. Tot dit punt is alles vrijblijvend. Ik sta erop dat elk van mijn klantjes het gevoel moeten hebben van ' Ja, DIT wordt ONS kaartje', i.p.v. 'Mja, we hebben al een voorschot betaald dus ja...', Als je begrijpt wat ik bedoel

STAP 4: REALISATIE (tussen november en december)
Keuren jullie het ruwe ontwerp goed, dan ga ik (na een bijhorend vreugdedansje) verder aan't werk. Hier vraag ik een voorschot van 40% van het totaalbedrag. Na ontvangst, werk ik verder aan het kaartje, alsook eventueel ander drukwerk die jullie graag hadden voorzien (adresstickers, enveloppen, postzegels, cadeautjes, enz.).

STAP 5 & 6: FASE 1: AFWERKING & LEVERING (15 december)
Wanneer jullie het ontwerp goedkeuren, gaat alles naar de drukker. Ongeveer een 5-tal werkdagen later is alles klaar voor verzendening. Afhankelijk van de service die jullie kiezen, kunnen jullie alles komen ophalen of doen wij dit voor jou!

Contacteer ons
PORTRETTEN

'gecartoniseerd'


Hier neem ik de typische kenmerken van iemands gezicht over (bv. de vorm van het gelaat, het kapsel, ...), maar ga andere dingen (bv. ogen, expressie,…) wat uitvergroten om meer daar die cartoon-stijl te gaan. De persoonlijkheid van de persoon zetten we dan extra in de kijker door de houding en de mimiek aan te passen. Let op: het kan hierdoor wel even wennen als je jezelf de eerste keer ‘gecartooniseerd’ ziet 😉

Een ‘gecartooniseerd’ portret kan in verschillende stijlen, namelijk:Benieuwd naar de prijzen? Vertel ons wat jullie idee is en wij maken een ruwe, vrijblijvende offerte . Sowieso krijgen jullie na de brainstormmeeting een vrijblijvend, gedetailleerd overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Valt het boven het budget, gaan we samen op zoek naar dé beste oplossing binnen budget. Hoe dan ook, alles is mogelijk en bespreekbaar!


IN BEPERKTE SLOTS
Door de onvoorspelbaarheid van babybuikjes, vallen de deadlines soms moeilijk te combineren. Daarom beperken we de portretten tot een beperkt aantal slots, zodat we AL onze klanten kunnen blijven ondersteunen met de professionaliteit en aandacht die ze stuk voor stuk verdienen. Deze slots zullen worden aangeboden via onze webshop. Hoeveel slots beschikbaar zijn, alsook het tijdsstip, zal afhankelijk zijn van onze productielijn. Wil jij graag zo’n portret? Volg ons dan op social media en ontdek als eerste wanneer er nieuwe slots beschikbaar zijn!

HEB JE EERDER EEN PORTRET NODIG?
Wil je graag iemand verrassen met een portret voor bv. een verjaardag, maar zijn geen geen slots beschikbaar op de webshop ? Geen nood ! Tussen alle kaartjes door voorzien we maandelijks enkele plaatsen voor dit soort opdrachten 😊 Stuur ons een vrijblijvend mailtje voor prijzen, alsook de deadline en wij kijken met plezier wat we voor jou kunnen realiseren, zodat jij kan uitpakken met jouw onvergetelijke cadeau! TIP : Voorzie wel een minimum van 6 tot 8 weken voor het uitwerken van het portret!Contacteer ons Boek jouw gratis online infosessie Overzicht prijzen
realistisch
Hiervoor is het essentieel dat ik kan vertrekken van een goeie kwaliteitsvolle foto. Een selfie van 150 kb laat helaas niet genoeg details zien om mee te starten en bij een portret is het essentieel dat elk lijntje goed zit, anders ziet de geportretteerde er meteen 'anders' uit en dat is natuurlijk niet de bedoeling 😉

Indien je een goede foto hebt, mag je die zeker doorsturen! Merken we dat deze helaas niet kwaliteitsvol genoeg is, kunnen we bv. eens afspreken, zodat ik een mooie foto kan nemen om mee te starten 😉

Een realistisch portret kan in 2 stijlen, namelijk:realistische portretten

IN BEPERKTE SLOTS!
Door de onvoorspelbaarheid van babybuikjes, vallen de deadlines soms moeilijk te combineren. Daarom beperken we de portretten tot een beperkt aantal slots, zodat we AL onze klanten kunnen blijven ondersteunen met de professionaliteit en aandacht die ze stuk voor stuk verdienen. Deze slots zullen worden aangeboden via onze webshop. Hoeveel slots beschikbaar zijn, alsook het tijdsstip, zal afhankelijk zijn van onze productielijn. Wil jij graag zo’n portret? Volg ons dan op social media en ontdek als eerste wanneer er nieuwe slots beschikbaar zijn!k, alles is mogelijk en bespreekbaar!


HEB JE EERDER EEN PORTRET NODIG?
Wil je graag iemand verrassen met een portret voor bv. een verjaardag, maar zijn geen geen slots beschikbaar op de webshop ? Geen nood ! Tussen alle kaartjes door voorzien we maandelijks enkele plaatsen voor dit soort opdrachten 😊 Stuur ons een vrijblijvend mailtje voor prijzen, alsook de deadline en wij kijken met plezier wat we voor jou kunnen realiseren, zodat jij kan uitpakken met jouw onvergetelijke cadeau! TIP : Voorzie wel een minimum van 6 tot 8 weken voor het uitwerken van het portret!ussen iets ziet voorbijgaan dat je leuk vindt, hou het dan zeker bij.Contacteer ons Boek jouw gratis online infosessie Overzicht prijzen
ILLUSTRATIES

Heb je een geweldig idee, maar vind je niet de juiste illustraties ervoor? Let’s team up and make this happen!

PRIJS
De prijs is erg afhankelijk van elk ontwerp en berekenen we op basis van hoeveel werkuren we denken dat erin zullen kruipen. Zo zal een geschetste tekening minder werkuren in beslag nemen dan een heel ‘character sheet’ van 5 personen. Vertel ons wat jouw idee is en wij maken een ruwe, vrijblijvende offerte . Sowieso krijg je na de brainstormmeeting steeds een vrijblijvend, gedetailleerd overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Valt het boven het budget, gaan we samen op zoek naar dé beste oplossing binnen budget. Hoe dan ook, alles is mogelijk en bespreekbaar!

OPGELET! WEES ER TIJDIG BIJ!
Door de onvoorspelbaarheid van babybuikjes, vallen de deadlines soms moeilijk te combineren. Daarom beperken we opdrachten als deze tot een beperkt aantal, zodat we AL onze klanten kunnen blijven ondersteunen met de professionaliteit en aandacht die ze stuk voor stuk verdienen. Een exacte timing wordt tijdens het brainstormmoment afgesproken. Deze hangt namelijk erg af van de grootte van de opdracht en onze reeds ingeplande productielijn. Wil je graag samenwerken voor jullie realisatie, contacteer ons zo snel mogelijk, zodat we het meteen kunnen inplannen! Maar welke planning we ook hebben, we werken steeds volgende deze 6 stappen:
STAP 1: VERKENNING
De meeste klanten hebben min of meer een idee van wat ze willen, bv. een bepaald onderwerp of rond een bepaald thema of... Op basis van deze eerste input zoek ik bestaande voorbeelden (dus niet eigen creaties, maar beeldmateriaal ter inspiratie). Dus als je ondertussen iets ziet voorbijgaan dat je leuk vindt, hou het dan zeker bij.

STAP 2: BRAINSTORM
Daarna spreken we af voor een eerste online brainstormmeeting. Hier bespreken we a.d.h.v. het beeldmateriaal wat we precies kunnen/gaan doen, wat jullie mooi vinden en ook uiteraard wat niet. Door jouw/jullie reacties leer ik jullie stijl beter kennen en kunnen we samen to een ontwerp komen waar jullie jezelf helemaal in terugvinden. Uiteindelijk is mijn doel écht jullie droomkaartje te ontwerpen, dus ik vind het niet meer dan logisch jullie bij dit proces erg nauw te betrekken, toch?

STAP 3: RUW
Na deze meeting start ik met het ruwe ontwerp van jullie portret. Dit stuur ik door via mail. Tot dit punt is alles vrijblijvend. Ik sta erop dat elk van mijn klantjes het gevoel moeten hebben van "Ja, DIT zijn WIJ".

STAP 4: REALISATIE
Keuren jullie het ruwe ontwerp goed, dan ga ik (na een bijhorend vreugdedansje) verder aan het werk. Hier vraag ik een voorschot van 40% van het totaalbedrag. Dan werk ik verder aan het portret. Wanneer alles klaar staat voor druk, factureer ik de overige 60% alsook de kost van de realisatie (bv. canvas, boekentas, forexplaat,…)

STAP 5 & 6: AFWERKING & LEVERING
Wanneer alles klaar is, geef ik jullie een seintje voor de ophaling.

Contacteer ons nu! Boek jouw gratis online infosessie
LOGO & HUISSTIJL

Ken je die quote: ‘"A picture says more than a thousand words."?
Dat is de reden dat ik mezelf niet zie als ‘artiest’, maar als een tolk van woorden naar beelden. Ik hou ervan om jouw verhaal te horen en er een illustratie van te creëren dat alles weerspiegelt wie jij bent. En voor B2B vertaalt dat zich ook in het juiste logo en bijpassende huisstijl.

PRIJS
De prijs is erg afhankelijk van elk ontwerp en berekenen we op basis van hoeveel werkuren we denken dat erin zullen kruipen. Zo zal een eenvoudig logo-ontwerp minder werkuren in beslag nemen dan een hele huisstijl met visitekaartjes, website, autobestickering, enz. Vertel ons wat jouw idee is en wij maken een ruwe, vrijblijvende offerte . Sowieso krijg je na de brainstormmeeting steeds een vrijblijvend, gedetailleerd overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Valt het boven het budget, gaan we samen op zoek naar dé beste oplossing binnen budget. Hoe dan ook, alles is mogelijk en bespreekbaar!

OPGELET! WEES ER TIJDIG BIJ!
Door de onvoorspelbaarheid van babybuikjes, vallen de deadlines soms moeilijk te combineren. Daarom beperken we opdrachten als deze tot een beperkt aantal, zodat we AL onze klanten kunnen blijven ondersteunen met de professionaliteit en aandacht die ze stuk voor stuk verdienen. Een exacte timing wordt tijdens het brainstormmoment afgesproken. Deze hangt namelijk erg af van de grootte van de opdracht en onze reeds ingeplande productielijn. Wil je graag samenwerken voor jullie realisatie, contacteer ons zo snel mogelijk, zodat we het meteen kunnen inplannen! Maar welke planning we ook hebben, we werken steeds volgende deze 6 stappenSTAP 1: VERKENNING
De meeste klanten hebben min of meer een idee van wat ze willen, bv. een bepaald onderwerp of rond een bepaald thema of... Op basis van deze eerste input zoek ik bestaande voorbeelden (dus niet eigen creaties, maar beeldmateriaal ter inspiratie). Dus als je ondertussen iets ziet voorbijgaan dat je leuk vindt, hou het dan zeker bij.

STAP 2: BRAINSTORM
Daarna spreken we af voor een eerste online brainstormmeeting. Hier bespreken we a.d.h.v. het beeldmateriaal wat we precies kunnen/gaan doen, wat jullie mooi vinden en ook uiteraard wat niet. Door jouw/jullie reacties leer ik jullie stijl beter kennen en kunnen we samen to een ontwerp komen waar jullie jezelf helemaal in terugvinden. Uiteindelijk is mijn doel écht jullie droomkaartje te ontwerpen, dus ik vind het niet meer dan logisch jullie bij dit proces erg nauw te betrekken, toch?

STAP 3: RUW
Na deze meeting start ik met het ruwe ontwerp van jullie portret. Dit stuur ik door via mail. Tot dit punt is alles vrijblijvend. Ik sta erop dat elk van mijn klantjes het gevoel moeten hebben van "Ja, DIT zijn WIJ".

STAP 4: REALISATIE
Keuren jullie het ruwe ontwerp goed, dan ga ik (na een bijhorend vreugdedansje) verder aan het werk. Hier vraag ik een voorschot van 40% van het totaalbedrag. Dan werk ik verder aan het portret. Wanneer alles klaar staat voor druk, factureer ik de overige 60% alsook de kost van de realisatie (bv. canvas, boekentas, forexplaat,…)

STAP 5 & 6: AFWERKING & LEVERING
Wanneer alles klaar is, geef ik jullie een seintje voor de ophaling.

Contacteer ons Boek jouw gratis online infosessie

Contact

Heb je nog vragen? Wil je een vrijblijvende offerte? Just contact me !

Contacteer me

Latest

Check out my latest posts, and don't hesitate to follow !