CARTOON
van mensen en dieren

Wij tekenen onze interpretatie van jou (of iemand anders) in een Disney-achtige tekenstijl en vervolledigen de cartoon met persoonlijke details die refereren naar interesses die belangrijk zijn voor die persoon. Extra personen en/of dieren toevoegen is perfect mogelijk (mits een meerprijs).

Let op! Dit is GEEN PORTRET, d.w.z. dat de cartoon wel op de persoon zal lijken, maar geen letterlijke weergave is.

Reserveer jouw slot NU!

VOL = VOL!

Voor cartoons werken we met een beperkt aantal slots per maand die je voordien kan reserveren via de webshop. Heb je een slot te pakken, dan starten we begin die maand met jullie cartoon en leveren een afgewerkt resultaat tegen het einde van die maand.

Overzicht personen
CARTOONS

Overzicht dieren
CARTOONS

meer info over onze cartoons?

Download onze catalogus

Voor meer gedetailleerde info over onze cartoons!

Hoe gaan we te werk?

Reserveer jouw slot via onze webshop en betaal een voorschot van 50 EUR. Dit bedrag wordt van het totaalbedrag afgehouden na realisatie. (Weet wel! Omdat wij tijd voorzien in onze agenda worden voorschotten niet terugbetaald.)

Nadat je jouw slot hebt geboekt, sturen we jou binnen 3 werkdagen een email met het intakeformulier. Hierin word je stap voor stap begeleid om alle input te verzamelen die wij nodig hebben.

Vul het intakeformulier in en stuur al jouw referentiemateriaal via een ‘wetransfer’ door naar info@babyinred.be, voor de 30ste dag van de voorafgaande maand. Bv. heb je een slot in okt,
stuur dan alles door voor 30 sep.

Begin van de maand waar jouw slot in gereserveerd is, gaan we van start met jullie cartoon. Deze krijg je in verschillende fases doorgestuurd. Tegen het einde van die maand mag je de afgewerkte cartoon in jouw mailbox verwachten.

De cartoon wordt gedrukt op een print A3-formaat in kleur (t.w.v. 10 EUR). Heb je liever wat anders, dat kan! Dan krijg je 10 EUR korting op dat item. Kijk in onze webshop voor alle opties!

wist je dat?

PRINT OP A3
inbegrepen in de prijs

Inbegrepen in de prijs van jouw cartoon zit steeds een A3-print in kleur ter waarde van 10 EUR. Wil je toch liever iets anders, dat kan ook! Bekijk alle mogelijkheden in onze webshop en vraag achter jullie kortingsbon van -10 EUR op dat item (in ruil voor de A3 print).

ONTDEK ONZE
WEBSHOP

Muurdecoratie - met jouw cartoon!

Bedrukte items - met jouw cartoon!

Klanten vertellen

Nog Vragen?
Boek een gratis infosessie!

Volg ons op
INSTAGRAM: @babyinred_mandy FACEBOOK: @babyinred