---Melissa, Tom & mooie Jolien---

Portrettekening

'Baby in Red' maakt niet alleen kaartjes, we zorgen ook voor mooie portretten die je helemaal kan personaliseren!

Zo contacteerde mama Melissa ons. Ze had een leeg plekje aan de muur, waar ze graag iets wou omhooghangen. Alleen had ze graag iets origineler dan een standaard 'fotokiekje', dus hoopte ze dat 'Baby in Red' kon helpen :)

Melissa heeft voor hun huisje een pleintje met speeltuin. Daar gaan ze regelmatig zitten met een glaasje cava en iets lekkers, terwijl Jolien zich uitleeft op de toestellen. Het is als het ware "hun gestolen momentje", alleen voor het gezinnetje. Dit werd het inspiratiepunt van dit portret <3

Bij de brainstorm-meeting sprak het concept van 'een toevallige moment-opname' Melissa enorm aan. Zo kwam het geheel natuurlijk over en dus niet geposeerd, lachend naar de camera. Aangezien de woonkamer (waar het doek zou komen te hangen) veel roze tinten heeft en een zachte, warmte uitstraalt, probeerden we deze kleuren ook te integreren in het portret. En uiteraard mogen alle persoonlijke details niet ontbreken ;)

Bij deze toon ik jullie met trots het eindresultaat!
Melissa, dank je voor alle lieve woorden en de fijne samenwerking!
Hopelijk brengt dit werk je elke dag zonneschijn, zelfs al regent het buiten <3

---Melissa, Tom & Jolien---

Klanten vertellen

Ik wou al lang een mooie gezinsfoto in onze woonkamer, maar toen zag ik Mandy haar ontwerpen en was ik direct verkocht door de manier waarop zij tekent.

Na onze brainstormsessie -het ontwerp,de kleuren en welke details er zeker bij moesten- was het duidelijk voor haar hoe ik het wou en is ze aan de slag gegaan.

Na een tijdje kreeg ik dan ook haar eerste schets waarmee ik al direct een duidelijk beeld had hoe het eruit zou zien. Na mijn goedkeuring is ze dan begonnen aan de volledige uitwerking.

Ondertussen hangt het hier als een echte eyecatcher in onze woonkamer en iedereen die binnenkomt is echt verrast en vindt het een heel mooi uniek kunstwerk.

Wijzelf zijn ook heel tevreden met het resultaat en ik ben ook blij dat ik voor dit gegaan ben en niet voor een gewone gezinsfoto aan de muur.
Echt orgineel! Echt mooi werk geleverd, Mandy!