---28 augustus 2017---

Just Born 'Letha'

Een beetje vroeger dan verwacht, maar Letha kon niet langer wachten en kwam op 28 augustus 2017 deze wereld weer net dat ietsje mooier maken <3

Mama Inge had haar kaartje al helemaal voor ogen: "We gaan werken met een foto van ons kleine meisje in een gehaakt outfitje met allemaal items rondom. Iemand dat wij kennen gaat die foto maken, maar zouden jullie voor een grafische opmaak en het drukwerk kunnen zorgen?" Uiteraard! Baby in Red werkt volledig op maat en biedt van jij nodig hebt, dus natuurlijk kunnen we voor een grafische opmaak zorgen ;) "Ha fijn... Maar wat als ons boeleke nu vroeger komt en in de couveuze moet en geen foto's kunnen maken, wat dan?", dacht mama Inge bezorgd. Geen probleem! Dan voorzien we een tekening als back-up, voor als het niet lukt met de foto, toch? Voor alles vinden we wel een oplossing!

En zo gezegd zo gedaan! We tekenden 4 leeuwinnenwelpjes waaruit mama Inge en papa Frank konden kiezen. Maar wat vielen de tekening in de smaak bij deze ouders-2-be <3 Hoe konden ze nu tussen deze 4 kiezen?!

En zo, geheel onverwacht, kreeg hun droomkaartje toch een andere wending, maar ooooooh wat zit er zoveel liefde in <3 Met trots tonen we jullie het hele 'JUST BORN'-pakketje van Letha.

Prachtige Letha, net als je naam, ben je even bijzonder! En net zo onverwacht als je kaartje, blijft ons avontuur verder gaan. Ongetwijfeld wacht je een bijzonder leven met zoveel liefde rondom je en laat het alvast beginnen met dolle pret met ons zoontje Roran in de opvang samen *hihi* <3

Mama Inge en papa Frank, nogmaals een dikke proficiat met zo'n pracht van een dochter en dank je dat ik dit voor jullie mocht realiseren. Ik vond het geweldig leuk om met jullie samen te werken en moet toegeven, mede dankzij ons nachtelijk gezelschap over Facebook (met onze kids die 's nachts toch andere plannen hadden dan slapen) hebben jullie alle 3 een speciaal plekje in mijn hart gekregen!

Drukwerk: Tuerlinckx Fine Papers

---Inge, Frank & Letha---

Klanten vertellen

Ons geboortekaartje.

We waren al 2 jaar bezig om zwanger te worden. Ik was er meer dan klaar voor. Ik had alles al uitgedacht. Ik wist hoe de baby zou heten, jongen of meisje. Hoe de kamer er zou uit zien en hoe ik het geboortekaartje zag. Ik had 2 ideeën klaar. Eentje voor een jongen en een meisje. Voor een jongen wist ik precies hoe de buiten- en binnenkant er zou uit zien. Bij een meisje wist ik enkel hoe ik
de buitenkant wou.

Dan was het zover! Zwanger! Joepie! Na een tijdje wisten we ook dat we een dochter zouden krijgen. Het uitwerken van mijn ideeën kon beginnen. De foto voor het geboortekaartje wist ik hoe en wie die zou nemen. Maar wat ging ik met de binnenkant doen? Misschien was het wel leuk dat er binnenin een leeuwtje getekend stond dat refereerde naar de foto van onze baby op de voorkant in een leeuwenpakje. Maar bij wie konden we daarmee terecht?

Toevallig wonen wij naast het kapsalon van Marina, de mama van Mandy. Ik had al veel gehoord en gezien en was via hen dan ook naar haar werk gaan kijken op facebook. Zelf ben ik hier in de buurt opgegroeid en ik kende Mandy nog van vroeger. Het vragen daar deed ik niets mis mee. Dus ik lanceerde de vraag. Kan jij de binnenkant van ons kaartje uitwerken?

Hoewel we samen zwanger bleken te zijn (Mandy een maand voor mij uitgerekend) en ik dus bang was dat het niet zou lukken. Was dat geen probleem voor Mandy. We zouden ervoor zorgen dat het klaar zou zijn voor
haar bevalling. Toen begon het heen en weer gemail over wat ik in gedachten had. Het brainstorm-gesprek volgde daarop en daarna alleen nog maar meer gemail. Ik kon alles vragen en zeggen tegen Mandy en dat gaf me zo een goed gevoel. Elke angst die ik had, daar had zij een oplossing voor. Op een nacht lag ik wakker en vroeg ik me af “wat als we nu geen foto kunnen nemen omdat het een
prematuur is of er loopt iets anders mis? Wat zetten we dan op de voorkant?” Maar ook daar stelde Mandy me gerust. Ze maakte 3 mooie ontwerpen voor op de voorkant voor moest het nodig zijn. En voor de binnenkant maakte ze ook nog 3 andere ontwerpen. Ze waren zo goed dat we niet konden kiezen. “Passen ze allemaal in het kaartje?” was onze vraag.

Ook dat werd geregeld. Ik was zo trots op ons kaartje, ik wou het al aan de hele wereld laten zien maar moest natuurlijk nog even wachten.
Toen bleek dat de foto die ik in gedachte had voor de voorkant maar niet lukte zoals ik wou en ik hem totaal niet meer vond passen bij ons kaartje, besloten we om de foto weg te laten (en ook de stress die we anders zouden hebben vlak na de geboorte) en te gaan voor 1 van haar 3 prachtige ontwerpen voor de voorkant. Alles was gekozen het kaartje, de enveloppen en de adresstickers. Van
het kaartje waren trouwens 2 versies. Eén Nederlandstalig en één Engelstalig voor mijn man zijn Amerikaanse collega’s. Het was alsof onze kleine meid het wist en besloot om op 36 weken geboren te worden. De doopsuiker was nog niet helemaal klaar, ik had besloten om die zelf af te werken met de prachtige stickers die Mandy gemaakt had. Maar over één ding moest ik me geen zorgen maken.

Onze geboortekaartjes die gingen in orde zijn. Ook na de geboorte en zelfs nu kan ik nog steeds bij Mandy terecht. Onlangs maakte ik een fotoboek met de foto’s van de geboorte en op de voorkant wou ik de leeuw vanop het kaart. Dat fikste ze ook even snel voor mij.

Ik ben zeer blij dat we toen besliste om bij Mandy te gaan voor ons kaartje.

Bedankt Mandy!