---6 oktober 2017---

Just Born - Karsten

Op 6 oktober was het eindelijk zover en dook de knappe Karsten onze wereld in <3 Mama Karlien had niet veel inspiratie voor hun kaartje, maar ze wist wel dat ze graag met Baby in Red wou samenwerken voor de realisatie ervan <3 En uiteraard zagen wij dat ook helemaal zitten :D Op onze site vond ze terug hoe graag we persoonlijk te werk gaan, dus vertelde ze ons een paar details die 'typisch hen' waren.

Zo hebben mama Karlien en papa Joris elkaar leren kennen op de diepzeeduikclub en duiken ze nog steeds. Daarnaast gaan ze graag en vrij vaak op reis. Ook hun twee poezen Luna en Nyx, mochten zeker niet ontbreken! Oh en de peters, als we ook die konden verwerken in't kaartje, dan werd het helemaal top.

Dus aan ons de uitdaging! Hoe gingen we al deze details verwerken in een samenhorend kaartje! Reizen en duiken gaan hand in hand, maar hoe betrekken we de poezen en de peters erbij? En hoe maken we het origineel en memorabel, zonder gebruik te maken van speciale druktechnieken?

 

Gelukkig draait ons creatief brein op volle toeren en vloeide alle ideetjes in elkaar. Met veel trots tonen wij jullie dit 'JUST BORN'-pakketje. Niet alleen mag je het tafereel toeschouwen op het strand, je duikt er ook mee in! Bekijk snel het hele album om alle persoonlijke details te ontdekken en geniet van de reis <3

Knappe Karsten, wat telde je mama toch af naar je komst, zeker in die laatste weekjes, maar wat was je het wachten waard <3 Met een rugzak vol liefde, steun en knuffeltjes kan jij aan het avontuur van je leven beginnen! En ik hoop van harte dat ons kaartje het mooie eerste vakantiekiekje was!

Mama Karlien en papa Joris, dikke proficiat met zo'n prachtige zoon! En nogmaals bedankt dat ik dit pakketje voor jullie mocht realiseren. Ik heb genoten van onze hele reis samen en al zwemmen er zoveel visjes in de zee, die van jullie is toch een echte 'Nemo' <3 *hihi*

Drukwerk: Tuerlinckx Fine Papers (who else?!) ;)

---Karlien, Joris & Karsten---

Klanten vertellen

Super goede service! Brainstormmeeting die vlot verloopt, prachtige tekeningen die je nog naar wens kan aanpassen: prachtig kaartje geworden uiteindelijk. Mandy heeft er nog voor gezorgd dat de geboortekaartjes op zondag gedrukt werden en zo snel op de post konden. Helemaal afgewerkt brengt ze alles tot in het ziekenhuis! Gewoon fantastisch!