---22 jan 2016---

Geboorte Lina

Ook Lina wist er de spanning in te houden. Meer dan een week na de uitgerekende datum, kwam ze er toch eindelijk aan. Het geluk straalde écht van jouw ouders af

Mama Nicki en papa Pieter wilden graag een kaartje helemaal in thema van de winter, aangezien dochterlief er middenin zou geboren worden. En oh, wat gaf dat inspiratie!
Tijdens het overlopen van't beeldmateriaal, vonden een vintage kaartje met een roze kerstboom. Wat een orginele element om het 'roze' van een meisje toch te integreren, zonder heel het kaartje roos te maken, toch? Wel dat vonden wij ook ;) Daarnaast vonden we de weerspiegeling op het ijs, als ook de sneeuwvolkjes leuke dingen om mee te integreren in't kaartje. En wanneer mama Nicki liet 'vallen' dat ze het wolkje van een befaamde sneeuwman zo leuk vond, waren we helemaal vertrokken!

Op deze zonnige winterdag, toen ik jullie met veel trots dit geboortepakketje.

Lina, als een winterprinsesje lag je de hele tijd vredig in je mama's armen slapen. Het plaatje leek letterlijk uit een film kon komen, zo mooi en warm (desondanks het thema ;)). Mama Nicki en papa Pieter, proficiat met zo'n prachtige dochter. Zoals gezegd in't ziekenhuis, jullie zijn geboren ouders en gaan dat ongetwijfeld goed doen!

Dank je voor een geweldide samenwerking, voor al het lof en voor dit prachtexemplaar in mijn portfolio!