---29 mei 2015---

Geboorte Finn

24 jaar lang werd jouw mama in een bloemetjes gezet op deze bijzondere dag. Maar nog nooit eerder had ze zo'n mooi verjaardagskadootje kunnen voorstellen als jij, kleine Finn!

Net nadat je mama ontdekte dat jij binnen enkele maanden hun leven zou verrijken, kwam ze een stofje tegen met een walvisjes op die ze absoluut wou gebruiken voor de "suikerbonen". Alleen miste er nog een bijpassend kaartje bij.

En wat was ik blij als ze daarvoor bij mij kwam kloppen (mede dankzij je meter!) Lang hebben we niet moeten zoeken, want vanaf de eerste meeting zaten we er plat op.

Samen met je mama en je papa hebben we dit kaartje voor jou gemaakt.
En wat ben ik in de wolken over het resultaat ;) *hihi*

Welkom op de wereld, lieve Finn Mag je schitteren als de sterretjes aan de hemel. Met zo'n prachtouders bereik je ongetwijfeld de top :)

Mama Lisa en papa Jonas, nogmaals een dikke proficiat. En een welgemeende "dank u", zowel voor deze leuke opdracht, alsook om jullie te mogen ontmoeten. The pleasure was all mine!

---Lisa, Jonas & Finn---

Klanten vertellen

Vanaf het begin van mijn zwangerschap wist ik dat ik een bijzonder en origineel kaartje wou. Na een lange zoektocht online werd het al snel duidelijk dat ik daar niet zou vinden wat ik zocht.

Ik kende Mandy via mijn zus en dacht meteen aan haar. Haar Facebookpagina Kitsune Designs (vorige naam van Baby in Red) volgde ik al en na een chatberichtje was de eerste afspraak meteen gemaakt.

Achteraf gezien was één afspraak al voldoende. Meteen waren we het erover eens; die schattige walvis aan een ballonnetje, een beetje vreemd misschien (?) maar té leuk om niet te doen. Ik ben smoorverliefd op alles wat te maken heeft met de oceaan, de zee en alles wat daarin leeft. Mandy heeft dan ook perfect weergegeven wat ik wou, en zodra ik de proefdruk zag kon ik écht niet meer wachten om de kaartjes aan iedereen te tonen.

Ze is natuurlijk supervriendelijk en luistert naar al je wensen. Ze zal je zeker niet teleurstellen en de volgende keer dat ik zwanger ben zal ik geen twee keer hoeven nadenken!