---29 augustus 2016---

Geboorte Connor

Op 29 augustus 2016 mochten we mooie Connor verwelkomen in onze wereld!

Wanneer mama Anthea en papa Geoffrey ontdekten dat hun eigen wondertje op komst was, duurde het niet lang voor ik een mailtje in mijn mailbox kreeg met de vraag of ik hun kaartje wou ontwerpen. En wat was ik gevleid met dit compliment, wetende dat mama Anthea zelf vroedvrouw is en dus heel wat kaartjes ziet passeren<3

Even later kwam het nieuws dat deze ouders-2-be een jongetje mochten verwachten, was het thema helemaal klaar om verwerkt te worden! Ze wilden graag in het thema "indiaantje". Daarbij wou papa ook een witte wolf erin verwerken als 'spiritual guide' (deze zie je in de vlammen van het kampvuur), terwijl mama het belangrijk vond dat het een schattig 'geboortekaartje' bleef, maar met een moderne toets.

En zo kwam dit "JUST BORN"-pakketje tot stand die ik jullie met veel trots en liefde toon <3

MAAR! Dit pakketje heeft namelijk een PRIMEUR! In samenwerking met Christophe van der Schoot maakten we een unieke presentatie voor de suikerbonen, namelijk het indianendorpje in het echt!
Neem gerust een kijkje in het album om de verschillende fases van het creatie-proces te ontdekken :D

Mooie Connor, zo klein en al zo'n impact! Je ouders straalden wanneer je eindelijk op je mama's buik lag <3
Mama Anthea en papa Geoffrey, het was ongelooflijk fijn om met jullie samen te werken, dank je daarvoor! Dat het vuur van het kampvuur dagelijks in jullie harten mag branden <3

---Anthea, Geoffrey & Connor---

Klanten vertellen

Toen we wisten dat we zwanger waren, wouden we meteen al weten wat we met het geboortekaartje zouden doen. We zochten op websites, en liepen verschillende winkels binnen, maar geen enkel ontwerp was goed genoeg om de geboorte van onze zoon aan te kondigen.

Dankzij een collega kwamen we in contact met Mandy. En al vanaf het moment dat we antwoord kregen op onze eerst mail wisten we al, dat zij onze soort persoon is. De klik was er, en we waren meteen enthousiast. Tijdens de brainstormsessie werd ons thema helemaal uitgewerkt en dat was geweldig. Als je een creatief idee hebt, maar het lukt je niet om het uit te leggen of om het te tekenen, dan is Mandy er om je idee/ontwerp tot in de puntjes uit te werken. De samenwerking was dan ook top. Niets was te veel, elke suggestie werd uitgebreid besproken en de mogelijkheden waren eindeloos.

Dank je Mandy voor het geweldige ontwerp. Dank je om voor onze zoon een uniek en perfect concept te maken.