---hoe gaan we aan de slag?---

Onze werkwijze

Stuur ons een mailtje en verklap ons welk nieuws jullie binnenkort gaan verkondigen! Schets ons een ruw idee voor het kaartje of vertel ons waarop je je wil inspireren.

Op basis van deze eerste input zoek ik ter inspiratie bestaande voorbeelden op en gebruik ik dit als beeldmateriaal. In deze fase laat ik mijn creatieviteit volledig de vrije loop en hou ik alle leuke ideetjes bij om aan jullie voor te leggen.

Daarna spreken we af (meestal bij jullie thuis) voor een eerste brainstormsessie. Hier bespreken we op basis van mijn beeldmateriaal wat we precies gaan doen, wat jullie mooi vinden en ook uiteraard wat niet. Door jullie reacties leer ik jullie ‘stijl’ kennen en kunnen we samen tot een ontwerp komen waar jullie jezelf helemaal in terugvinden.

Na deze meeting ga ik aan de start voor de ruwe schets van ’t kaartje. Deze stuur ik door via mail. Tot aan dit punt blijft alles vrijblijvend. Ik sta erop dat elk van mijn klantjes het gevoel moeten hebben van “Ja, DIT wordt ONS kaartje!”, en niet “Mja, we hebben al een voorschot betaald dus ja...”, Als je begrijpt wat ik bedoel? ;)

Keuren jullie het eerste ontwerp goed, dan ga ik (na een bijhorend vreugdedansje) verder aan ’t werk. Hier vraag ik een voorschot van 40% van het totale bedrag. Na de ontvangst, werk ik verder aan het kaartje, alsook eventueel ander drukwerk dat jullie graag hadden voorzien (naamlabeltjes, doopsuikerdoosjes, babyborrelkaartjes enz.).

 

Wanneer alles klaarstaat voor druk, factureer ik de overige 60%, zodat jullie volledig kunnen genieten van jullie moment! Voor geboortes zorg ik ervoor dat alles minstens een maand voor de uitgerekende datum klaarstaat.

--- quanta costa ---

De prijs wordt bepaald door de hoeveelheid werk dat er in jullie concept zit, alsook de service die jullie vragen. Zo zal een kaartje met enkel een potloodschets van een draakje minder kosten dan portretontwerp met een hele ingekleurende afwerking  en een speciale druk. Daarom bekijken we elk ontwerp apart en plakken we er een prijs op tijdens de eerste brainstormmeeting.

Gedurende het hele proces blijf je op de hoogte van eventuele extra kosten. Is het budget niet zo groot, maar wil je er wel het meest uithalen? Dat kan! Samen zoeken we naar dé beste oplossing binnen jullie budget. Ook dat hoort bij onze service ;)

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

--- andere realisaties ---